Ongedierte preventie

Ongediertepreventie draait vooral om het treffen van maatregelen om overlast van ongedierte in de toekomst te voorkomen. Ongediertepreventie is zeker niet alleen bedoeld ter voorkoming van een insectenplaag, wat wel vaker gedacht wordt. Het kan ook gaan om het treffen van maatregelen om ratten en muizen te voorkomen. Ook vogelwering plaatsen behoort tot de mogelijkheden die Alex Bestrijdt aanbiedt op het gebied van ongediertepreventie.

Ongewenst gedierte voorkomen met ongediertepreventie

Het is in alle gevallen goed om eens na te denken over ongediertepreventie. Het is namelijk in alle gevallen belangrijk om ongewenst gedierte buiten de deur en van uw erf te houden. In woningen is het voornamelijk heel vervelend wanneer er ongewenst gedierte binnenkomt. Voor bedrijven is het meer dan vervelend. Ongedierte, zoals muizen en ratten, kunnen zorgen voor schade en overlast. Ondernemingen die werken met HACCP, zoals leveranciers van levensmiddelen, moeten uiteraard ook niet denken aan ongewenst gedierte binnen.

Met een goede ongediertepreventie kunt u problemen met gedierte in de toekomst voorkomen. Hiervoor komen wij graag ter plaatse.
Alex bestrijdt is vooral actief in de provincies Utrecht en Gelderland, maar ons werkgebied strekt zich over heel het land uit. Voor ongediertebestrijding rijden wij heel Nederland door om onze klanten te helpen.

Verzekeraars stellen eisen voor ongediertepreventie

Veel verzekeraars eisen dat u aandacht schenkt aan ongediertepreventie. De aanwezigheid van ongedierte kan namelijk zorgen voor ernstige gevolgen. Zo kan er brand ontstaan wanneer muizen of ratten een elektrakabel doorknagen. Als er hierdoor brand ontstaat en het blijkt dat u geen aandacht heeft besteed aan ongediertepreventie, terwijl dit wel een eis van uw verzekeraar is, dan is het risico aanzienlijk dat u de schade niet vergoed krijgt.

Wat kunnen wij precies voor u betekenen?

Alex Bestrijdt biedt brede mogelijkheden op het gebied van ongediertebestrijding. Hierdoor kunnen wij onze dienstverlening goed afstemmen op de specifieke situatie. Zo kunnen wij kieren onder buitendeuren en gaten in spouwmuren dichten om te voorkomen dat ongedierte binnenkomt. Dit is een effectieve manier om onder meer muizen en ratten te weren. Wij kunnen ook maatregelen treffen om te voorkomen dat de zuren van vogelpoep de verf van het pand aantasten of dat vogels onder het dak gaan nestelen. Wij bieden uitgebreide mogelijkheden om de meest uiteenlopende soorten gedierte buiten de deur en van uw erf af te houden. Wij maken gebruik van een milieuvriendelijke methode, namelijk IPM (Integrated Pest Management).

Wilt u meer weten over ongediertepreventie?

De ongediertepreventie van Alex Bestrijdt geldt voor alle soorten ongedierte. Wilt u meer informatie en advies? Dan kunt u contact met ons opnemen. Uiteraard komen wij graag vrijblijvend bij u langs om te inventariseren wat er gedaan kan worden. Hierbij kunnen wij direct een offerte voor u opstellen.

Offerte aanvragen

Aangesloten bij

Beoordelingen

Alex bestrijdt
4.8
Based on 31 reviews
powered by Google
Brenda ter Haar
Brenda ter Haar
15:49 18 May 20
Goede service, snel en netjes werk afgeleverd voor een schappelijke prijs.
J W
J W
19:34 15 May 20
Grondige inspectie en diagnose. Heeft kennis van zaken.
es Matser
es Matser
12:49 01 May 20
Snelle reactie, goede uitleg wat de opties waren en alles werd zeer snel in orde gemaakt. Zeker een aanrader!
SS H
SS H
18:04 16 Apr 20
De dag na de melding al een (beginnend) Wespennest snel en vakkundig verwijderd à 50 wespen. Ik wend zijn diensten... zeker weer aan mochten deze nodig zijn!lees meer
Rene Ten Donkelaar
Rene Ten Donkelaar
19:03 19 Mar 20
een top bedrijf met een professioneel inzicht!
M kloppenburg
M kloppenburg
14:33 13 Mar 20
100% het gevoel dat het probleem adequaat wordt aangepakt.
Karin van der Burgt
Karin van der Burgt
07:45 04 Mar 20
Ik plaats zelden reviews, maar dit bedrijf wil ik van harte aanbevelen. Snel, zorgvuldig en adequaat geholpen nadat ik... op zolder rattenkeutels had ontdekt. En voor een schappelijke prijs.lees meer
Veda Bikes
Veda Bikes
13:58 22 Jan 20
Hartelijk dank voor de goede service en de vriendelijke benadering die wij ondervonden. Met vriendelijke groet, familie... B. Veenendaal uit Otterlo.lees meer
André van Offeren
André van Offeren
21:52 30 Dec 19
Keurig bedrijf. Heldere uitleg gekregen over de uit te voeren werkzaamheden. Kosten werden ook duidelijk... gecommuniceerd. Werkzaamheden met betrekking tot de muizenplaag zijn erg netjes uitgevoerd. Absoluut een aanrader!lees meer
Hettie Kersten
Hettie Kersten
16:37 22 Dec 19
Goed bedrijf met oog voor de klant. Telefonisch goed bereikbaar.
Peter Karaat
Peter Karaat
20:34 04 Nov 19
Een perfecte service, geen voorrijkosten, precies op tijd kortom een aanrader!!
Marius Eimers
Marius Eimers
08:03 27 Jul 19
Goed geregeld
Marloes Marloes
Marloes Marloes
21:22 19 Jul 19
Hele goede ervaring :snel, duidelijke uitleg, goede service! Indien nodig, goede nazorg. En aardige man, die Alex!
Volgende beoordelingen