Fruitvliegjes bestrijden door Alex Bestrijdt

Fruitvliegjes bestrijden

Fruitvliegjes bestrijden komt in de meeste gevallen pas in u op wanneer u last heeft van behoorlijk wat fruitvliegjes in huis of in uw bedrijf. Bij het zien van een enkel fruitvliegje denkt u nog niet aan bestrijding van deze kleine vliegende insecten. U maakt even goed schoon en denkt dan vanzelf verlost te raken van de fruitvliegjes. Hierbij wordt vaker een foutje gemaakt.
Dit schoonmaken gebeurt namelijk regelmatig met azijn. Dit is dan ook een effectief schoonmaakmiddel in veel gevallen, maar niet wanneer u fruitvliegjes in huis heeft. Deze insecten zijn namelijk gek op azijn! Dit is dan ook de reden waarom azijn wel vaker gebruikt wordt bij het vangen van enkele fruitvliegjes in huis. Bij een fruitvliegjesplaag is dit helaas geen optie meer.

Complete dienstverlening in faunabeheer

Alex Bestrijdt biedt u een zeer complete dienstverlening als het gaat om faunabeheer. U kunt bij ons terecht voor het broedvrij maken en / of houden van gebieden. Dieren die willen gaan broeden zoeken een rustige plek om dit te doen. Door de rust te verstoren kan worden gezorgd voor een broedvrij terrein. Dit is dan ook onze manier van aanpak. Wij hebben getrainde honden die zorgen voor een intensieve verstoring van het gebied, waardoor het gebied niet aantrekkelijk is voor dieren om te gaan broeden. Binnen onze dienstverlening in faunabeheer vindt u ook nestbeheer. Hierbij kunnen vogeleieren, waaronder van meeuwen, worden vervangen door kunsteieren. Ook is er de mogelijkheid om de eieren te prikken. Op de lange termijn zullen de vogels dan gaan zoeken naar een betere nestellocatie.

Een fruitvliegjesplaag in huis of op het werk

Een fruitvliegjesplaag kan zich makkelijk en snel ontwikkelen, zeker in de zomer. Het is niet alleen belangrijk om de fruitvliegjes te bestrijden, maar de oorzaak moet ook worden weggenomen. Fruitvliegjes ontstaan vaak door rottend voedsel. Dit verklaart ook waarom mensen in de zomer vaak last hebben van een fruitvliegjesplaag rond de afvalbak. Hier liggen namelijk vaker rottende etensresten in.

Daarnaast komt het ook voor dat mensen ergens fruit of groente neerleggen en dit vervolgens vergeten. Tijdens het rottingsproces ziet u dagelijks meer fruitvliegjes verschijnen. Wanneer u een fruitvliegjesplaag thuis of op het werk heeft, dan is het belangrijk om direct te kiezen voor een goede fruitvliegjesbestrijding.

Alex Bestrijdt komt langs voor fruitvliegjesbestrijding

Alex bestrijdt is uw partner in de bestrijdingsbranche. Heeft u te maken met een fruitvliegjesplaag en wilt u de fruitvliegjes laten bestrijden op een effectieve wijze? Dan staan wij voor u klaar. Wij kunnen de fruitvliegjes bestrijden en, indien nodig, de nodige maatregelen nemen om een nieuwe fruitvliegjesplaag te voorkomen. Wij komen zeker niet alleen ter plaatse voor de bestrijding van fruitvliegjes. Ook voor het bestrijden van zilvervisjes of bijvoorbeeld voor rattenbestrijding kunt u bij ons terecht. Op onze homepage vindt u een overzicht van alle soorten gedierte die wij voor u kunnen bestrijden.

Direct contact

Heeft u direct een ervaren bestrijdingsbedrijf voor fruitvliegjesbestrijding nodig? Dan staat Alex Bestrijdt voor u klaar. Wij komen op korte termijn de fruitvliegjes bestrijden. Wilt u meer informatie of advies? Dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen

Aangesloten bij

Beoordelingen

Alex bestrijdt
4.8
Based on 21 reviews
powered by Google
Veda Bikes
Veda Bikes
13:58 22 Jan 20
Hartelijk dank voor de goede service en de vriendelijke benadering die wij ondervonden. Met vriendelijke groet, familie... B. Veenendaal uit Otterlo.lees meer
André van Offeren
André van Offeren
21:52 30 Dec 19
Keurig bedrijf. Heldere uitleg gekregen over de uit te voeren werkzaamheden. Kosten werden ook duidelijk... gecommuniceerd. Werkzaamheden met betrekking tot de muizenplaag zijn erg netjes uitgevoerd. Absoluut een aanrader!lees meer
Hettie Kersten
Hettie Kersten
16:37 22 Dec 19
Goed bedrijf met oog voor de klant. Telefonisch goed bereikbaar.
Peter Karaat
Peter Karaat
20:34 04 Nov 19
Een perfecte service, geen voorrijkosten, precies op tijd kortom een aanrader!!
Marius Eimers
Marius Eimers
08:03 27 Jul 19
Goed geregeld
Marloes Marloes
Marloes Marloes
21:22 19 Jul 19
Hele goede ervaring :snel, duidelijke uitleg, goede service! Indien nodig, goede nazorg. En aardige man, die Alex!
Volgende beoordelingen