Muizen bestrijding door Alex Bestrijdt

Muizenbestrijding

Muizenbestrijding is heel belangrijk, vooral omdat muizen zich heel snel voort kunnen planten. Muizen van gemiddeld 2 tot 3 maanden oud zijn vruchtbaar en muizen bevallen al na gemiddeld een week of 3. U kunt zich voorstellen hoe snel een paar muizen kunnen zorgen voor een complete muizenplaag. Het is daarom belangrijk om zo snel mogelijk stappen richting muizenbestrijding te nemen wanneer u merkt dat u last van muizen heeft in uw woning of bedrijf. Muizen zijn knaagdieren die in de toplijsten staan van dieren waar mensen bang voor zijn. Veel mensen staan doodsangsten uit wanneer zij een muis zien. Ook vanuit dit oogpunt is het natuurlijk zeer wenselijk om het probleem snel op te lossen door middel van muizenbestrijding.

Uw partner in muizenbestrijding

Alex Bestrijdt kan altijd snel ter plaatse komen voor muizenbestrijding. Wij zijn niet alleen uw betrouwbare partner voor muizenbestrijding, maar komen ook op locatie voor de bestrijding van de meest uiteenlopende andere soorten ongewenst gedierte. Zo kunt u bij ons ook terecht voor onder meer mierenbestrijding en de bestrijding van zilvervisjes. Wanneer u last heeft van muizen, dan is het om meerdere redenen belangrijk om direct te starten met bestrijden. Op de eerste plaats heeft u, zoals we eerder al hebben genoemd, al snel te maken met een muizenplaag. Daarnaast dragen muizen ziekten met zich mee die zij kunnen verspreiden en zij bevuilen al uw eigendommen. Daarnaast kunnen zij met hun knaagdrang zorgen voor flinke schadeposten. Als muizen een electrakabel doorbijten, dan is het goed mogelijk dat er brand ontstaat.

Alex Bestrijdt biedt een zeer complete service

Wij kunnen op uw locatie komen voor een effectieve muizenbestrijding. Wij staan klaar voor zowel particulieren als bedrijven. Onze dienstverlening bestaat niet alleen uit het vangen van de muizen, maar ook uit het opsporen van de oorzaak en het treffen van maatregelen om muizenoverlast in de toekomst te voorkomen. Indien gewenst kunnen wij u een compleet servicecontract aanbieden.

Informatie en advies

Wanneer u direct hulp nodig heeft voor het bestrijden van muizen, dan staan wij natuurlijk voor u klaar. Het kan ook zijn dat u behoefte heeft aan informatie of advies. In dat geval kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij informeren en adviseren u graag.

Offerte aanvragen

Aangesloten bij

Beoordelingen

Alex bestrijdt
4.8
Based on 21 reviews
powered by Google
Veda Bikes
Veda Bikes
13:58 22 Jan 20
Hartelijk dank voor de goede service en de vriendelijke benadering die wij ondervonden. Met vriendelijke groet, familie... B. Veenendaal uit Otterlo.lees meer
André van Offeren
André van Offeren
21:52 30 Dec 19
Keurig bedrijf. Heldere uitleg gekregen over de uit te voeren werkzaamheden. Kosten werden ook duidelijk... gecommuniceerd. Werkzaamheden met betrekking tot de muizenplaag zijn erg netjes uitgevoerd. Absoluut een aanrader!lees meer
Hettie Kersten
Hettie Kersten
16:37 22 Dec 19
Goed bedrijf met oog voor de klant. Telefonisch goed bereikbaar.
Peter Karaat
Peter Karaat
20:34 04 Nov 19
Een perfecte service, geen voorrijkosten, precies op tijd kortom een aanrader!!
Marius Eimers
Marius Eimers
08:03 27 Jul 19
Goed geregeld
Marloes Marloes
Marloes Marloes
21:22 19 Jul 19
Hele goede ervaring :snel, duidelijke uitleg, goede service! Indien nodig, goede nazorg. En aardige man, die Alex!
Volgende beoordelingen